Home
Empresa
Situació
Productes
Cercadors
Enllaços
Informació
E-mail
         
 
Qui som?
 

Arimatex es una empresa dedicada a la distribució i venda de maquinària i filats per a la indústria tèxtil, principalment als sectors de la cinteria elàstica i rígida, trencilleria, cordoneria, etc..

Arimatex va ésser creada fa 10 anys a Barcelona davant la necessitat de subministrar filat de làtex al mercat espanyol i portuguès de forma àgil i efectiva. Tot això motivat per el tancament i trasllat dels productors europeus al sud-est asiàtic, i la necessitat de donar un millor servei d'aquest producte tant per a grans quantitats, mitjançant contenidors, com per a petits lliuraments.

Posteriorment, es crearen noves línees de distribució complementària al filat de làtex, com les fibres sintètiques, principalment polipropilè i poliéster.

Degut a la forta acceptació i l'increment diari dels nostres serveis, ens vàrem veure en la necessitat de traslladar-nos a les nostres actuals dependències de Polinyà, al cinturó industrial de Barcelona, des de les que atenem i distribuïm diàriament mercaderies a qualsevol destí requerit amb la màxima eficàcia.